Hier zie je een overzicht van de beste singlereizen!

Club Med


Wie kent Club Med niet? Deze gerenomeerde reisorganisatie is al meer dan 65 jaar specialist in luxe all-inclusive vakanties. Club Med heeft 80 eigen resorts (Clubdorpen) op de mooiste plekjes verspreid over de hele wereld. Club Med biedt de veeleisende vakantieganger de ultieme all-inclusive vakantiebeleving. Het vervoer, eten, drank, accommodatie, sportfaciliteiten, kinderopvang en ontspanning zijn van een ongekend hoogwaardige kwaliteit. De hoeveelheid activiteiten en sporten waaraan men kan deelnemen zijn enorm groot. Bovendien is er een uitgebreid animatieprogramma waardor je je geen moment zult vervelen! Of je nu alleen komt of met vrienden: je zult een geweldige tijd hebben. Jouw vakantie wordt een echte belevenis!

Behalve een verblijf in een van de geweldige Clubdorpen kan je ook een rondreis maken. Of stap aan boord van het cruiseschik van Club Med: de Club Med 2.

Beaches


Beaches organiseert goedkope jongerenvakanties waarbij strand en feesten centraal staan. De reizen gaan naar de zonnige landen rond de Middellandse Zee zoals Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië en Griekenland. Om de kosten laag te houden verblijf je op campings. De tenten zijn van alle gemakken voorzien, kortom, het zal je aan niets ontbreken. De campings zijn gelegen in topbestemmingen zoals Blanes, Lloret de Mar, Chersonissos en Rimini. Overdag kan je heerlijk aan het strand liggen, maar je kan ook andere leuke dingen gaan doen zoals deelnemen aan leuke excursies naar steden, of lekker actief doen met mountainbiken, klimmen, raften, canyoningen, duiken, bodyboarden, of zeekanoën! De mogelijkheden zijn onbegrensd. In de avonduren kan je lekker stappen. Beaches.nl heeft de beste party lokaties uitgezocht met de populairste discotheken.

De jongeren die bij beaches.nl boeken zijn tussen de 15 en 28 jaar. Bij beaches.nl vind je de beste vakanties voor een lage prijs!

Flowtrack


Flowtrack is de ideale reisorganisatie voor jongeren die op zoek zijn naar een surfvakantie of een fiets- of mountainbikevakantie. Er worden leuke reizen georganiseerd voor jongeren in Nederland en België. Ook scholieren zijn welkom. Er zijn al reizen voor de leeftijdscategorie vanaf 13 jaar! Wat dacht je van een superleuk zomerkamp?!

De surfvakanties zijn uniek. Er zijn niet veel reisorganisaties die surfreizen aanbieden. Wil je ook lekker uitgaan? Combineer dan de je surfvakantie met een party-vakantie! Overdag lekker surfen en 's avonds dansen in de discotheek!!!


Bastravel is een christelijke reisorganisatie voor mensen die bewust kiezen voor een vakantie in een christelijke sfeer. De jongerenreizen en singlevakanties van BAS Travel zijn scherp geprijst. Je kan kiezen uit strand-, cultuur en actieve vakanties in heel Europa en leuke tussendoortjes. De deskundige reisleiding zorgt voor goede begeleiding en de juiste sfeer.

Het bijzondere aan de BAS Travel vakanties is dat de deelnemers uit verschillende gemeenten en kerken komen die elkaars opvattingen respectecteren wat boeiende gesprekken oplevert! De deelnemers kiezen heel bewust voor een reis in een eigen christelijke sfeer. Er zijn gezamelijke avondsluitingen en bijbelstudies. Overdag geniet je van de natuur en kan je deelnemen aan sportieve activiteiten, of heerlijk van de zon genieten aan de blauwe zee. De zondag wordt vrijgehouden voor een dienst of een bezoek aan de lokale kerk en er worden bijbelstudies gedaan. Kortom BAS Travel biedt een uniek concept voor mensen die hun vakantie willen laten aansluiten op hun eigen levenswijze. Er is keuze uit diverse soorten accomodaties variërend van tenten tot appartementen en hotels. Kijk eens rustig rond op de site om het aanbod van deze bijzondere reisorganisatie te bekijken.

-->

Breakloose


Breakloose.nl is helemaal gespecialiseerd in surfvakanties. Surfen, strand en parties staan centraal bij de groepsreizen voor actief ingestelde reizigers. De groeps- en singlereizen gaan naar mooie locaties in Spanje, Frankrijk en Fuerteventura op de Canarische Eilanden. Allemaal top surflokaties, want bij Breakloose weten ze waar ze het over hebben als het over surfen gaat! Op de bestemmingen van Breakloose kan je deelnemen aan diverse actieve sporten en culturele excursies en uitstapjes naar leuke steden in de buurt. Bovendien worden er stapavonden, barbeques en beachparties georganiseerd.

Breakloose biedt verschillende accommodaties, van tenten tot luxe strandchalets, voor elk wat wils, voor zowel kleine als grote groepen. De speciale surfcamps van Breakloose zijn helemaal beachstyle ingericht om jou helemaal in de juiste sfeer van een surfvakantie te brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bamboebar, hangmatten, relax tenten met zitzakken, gamefaciliteiten en heerlijke surfmuziek op de achtergrond? Kortom, wil je een surfvakantie? Dan moet je bij Breakloose zijn!